dilluns, 18 de maig del 2009

El Llop Ferotge es passeja per Gràcia!


El proper dijous 21 de maig, a les 20 h, es presentarà a l'emblemàtic barri barceloní de Gràcia, el nº 9 de la revista d'art i poesia El Llop Ferotge, en el qual trobareu poemes i textos de Albert Compte, Binta Ndao, Marcos Lifsichtz, Eva Bussalleu, Rodrigo Díaz Cortéz I Josep Torrent, entre d'altres. així com també un homenatge al poeta costarricenc Julio Acuña (1973-2009) amb textos de Meritxell Serrano, Rodolfo Häsler i Esteban Ureña, a més de fotografíes de Fabián Guerrero.

Hi ha també una tercera secció sobre el tema de la mort i les absències, amb diverses col·laboracions. Destaquem especialmente el brillant treball de recerca de l'Ignacio Bajter sobre la poeta i pedagoga uruguaia Alcira Soust, que va inspirar el personatge de l'Auxilio Lacoutore, que apareix en l'obres de Roberto Bolaño Los detectives salvajes i Amuleto.

El lloc d'aquesta trobada serà l'Aula d'Escriptors (C/Sant Lluís 6, baixos) i en aquesta ocasió comptarem, entre d'altres, amb els poetes Bruno Montané, Rodrigo Díaz Cortéz, Agustín Gálvez, Laia Llobera, Jorge Morales, a més de l'actuació musical de la cantautora empordanesa Rusó Sala.

Us hi esperem!

2 comentaris:

Alexandre Moreno ha dit...

Vaja, una nova revista, que miraré de llegir, tot sovint, espero que arribi a Berga. Una abraçada i felicitats per tirar endavant aquest projecte, amb totes les dificultats que sempre comporta.

Àlex.

Llop ha dit...

Moltes gràcies company...
De moment arribar a Berga está una mica difícil, però estem a Girona i Barcelona.