dimarts, 24 de novembre del 2009

Estrena Ypandemia

Ypandemia és un migmetratge underground gravat en format vídeo, ideat i dirigit per en Jaume Casas i Garcia, actor amateur i alumne del Centre de Formació Teatral el Galliner de Girona.

Rodada enterament a Girona i els seus voltants, la pel·licula tracta sobre un grup de teatre amateur "Gent de Girona" que està representant l'obra tràgica, "Antígona".

El migmetratges ha estat filmat, muntat, i produït per en Xavier Nogué Despuig, i compta amb les actuacions de Miquel Busquet, Núria Masferrer, Kiko Gil, Clara Garreta, Joana Sanchez, Cristina Paus, i la nostra estimada Rosa Cullell, amiga i col·laboradora del Llop Ferotge.

Us esperem a la estrena del migmetratge, dissabte 28 de novembre, a les 18.30 h. La projecció es farà a l'Ateneu de la Vall de Llémena (Rectoria de Cartellà 17199 - Sant Gregori - Tel. 972 443113), amb la presència del director i els actors.

2 comentaris:

GentDeGirona ha dit...

Moltíssimes gràcies per fer esment a la nostra estimada Ypandemia (i estimada Rosa també).

GentDeGirona(Lacustaria Films) és com ens hem batejat els components del grupet amateur creador de Ypandemia. La present només per presentar-vos el nostre nou blog, que tractarà sobre projectes actuals i futurs... us animem a que hi feu una passejadeta.

Amb el vostre permís, inclourem un enllaç al vostre blog, ja que creiem que és de gran interés i ens toca molt d'aprop (en la dimensió de la potenciació creativa).

Seguim en contacte, Núria de GentDeGirona.

Anònim ha dit...

Gràcies, Núria, i gràcies GentDeGirona!

Ànims amb els vostres projectes i seguim en contacte!

Meritxell