dilluns, 13 de desembre del 2010

Tres darrers actes ferotges del 2010

BIBLIOTECA DE LA BISBAL D'EMPORDÀ, 20 hrs.
Edifici Teatre Mundial; Passeig Marimon Asprer s/n

Presentació dels llibres editats pel Llop Ferotge:

Per què ploren tant, les pedres? de Joana Ramos amb il.lustracions de Jordi Bofill.

Esquinas de arena de Nadine Garralda



Dissabte 18 de desembre;

MUSEU DEL CINEMA DE GIRONA, 18 hrs.

Presentació dels poemaris:


Per què ploren tant, les pedres? de l'autora gironina Joana Ramos editat pel Llop Ferotge.
Un llibre intens i ple de bellesa, reflexió, i saviesa, al voltant dels temes de sempre: L'amor, la condició humana, la relació del home envers la societat i la natura que, articulat en la forma d'un dietari que narra només en aparença una història d'amor, l'autora aconsegueix treure'ns de les nostres preocupacions més immediates per portar-nos a ese món diferent que caracteriza la poesia de Joana Ramos, un món una mica oníric, una mica quotidià, però sempre lliure, tendre, i situat més enllà de les formes preconcebudes, el prejudicis i les vanitats sense cap sentit.
Lectura de poemes a càrrec de Joana Ramos amb acompanyament musical.

Aire i sang a la butxaca de Felip Costaglioli editat per Labreu edicions.
És a partir d´aquest Aire i sang a la butxaca que tenim l´oportunitat de deixar-nos hipnotitzar pels textos de Costaglioli, de vocació outsider, despullats de llenguatge però saturats d´unes imatges completament sorprenents i que paral·lelament al tractament de la mort en Andreu Vidal o la subtilització del dolor en Daniel Busquets, aconsegueixen casar dolor i corruptivitat amb èxtasi, bellesa, sensualitat i una delicadesa que de tan fràgil sembla que hagi de vaporitzar-se, desaparèixer sobre el confort de la pàgina blanca. Com ell, que sempre esdevé un punt de fuga cap enllà.
Lectura de poemes a càrrec de Felip Costaglioli amb acompanyament musical i projeccions simultànies d'audiovisuals.


Dijous 16 de desembre;

Diumenge 19 de desembre;

BAR BABEL, Girona, 18.30 hrs.

Darrera NIT POÈTICA! Micro obert per què pugui participar tothom, sorteigs de llibres (gentilesa Llibreria 22) i regals; actuacions musicals, poesia i amistat!