dimarts, 24 de gener del 2012

Presentació de "La densitat del repòs de la cendra" de Jordi Fornos

És un plaer pel Llop Ferotge invitar-vos a participar de la Presentació de La densitat del repòs de la cendra, poemes de Jordi Fornos, el proper Dijous 26 de gener, 20:00 h. a l' Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona (C/Hospital,6).



Es tracta del vuitè títol de la col·lecció de Literatura del Llop Ferotge. Un gran poemari d'aquest poeta ripollenc que serà presentat per
J.M. Uyà, autor del pròleg, i Jorge Morales, editor, i en el qual l'autor ens oferirà un recital poètic, musical i artístic basat en textos d'aquest llibre, amb la col·laboració dels músics Jordi Ballesteros, Miquel Griffol i Marina García Tubert i de l'artista Oriol Tuca, autor de les il·lustracions tant de la portada com dels interiors.
 
Sobre la poesia de Fornos, l'escriptor J. M Fonalleras ens apunta: "Entre el somni i l'al·lucinació de les imatges, del munt d'imatges que es condensen en aquesta droga que fa rememorar, s'estableix una veu poderosa /a voltes humorística i tot, com si es permetés un lleuger descans) que practica la reflexió. Constatar és feina de notaris. Anar més enllà d'aquest testimoni i pensar, distant, en el patiment de la desfeta, és obra de poetes". I Laia Llobera afegeix: "Els versos de Jordi Fornos es dolen, i es dolen molt, però no es resignen, perquè van acompanyats d'una sensació de pèrdua no acceptada, sincera i generadora, que crea moviment constant".
 
Aquest llibre el trobareu a la vostra disposició a: Barcelona, a la Llibreria Central del Raval, a la Central del carrer Mallorca; a Girona, a la Llibreria 22, la Context i a Abacus; A Badalona a la Llibreria Fènix. I a Vic i Ripoll a la Llibreria La Tralla.