dimecres, 20 de juny del 2012

ESTIU FEROTGE (Propostes poètiques del Llop Ferotge)

Aquest estiu el Llop Ferotge, projecte de difusió literària, us ofereix un seguit d'activitats per compartir la nostra passió per la literatura, la creativitat, l'art i la poesia. Després d'un intens cap de setmana que ens ha portat a Pontós amb el nostre estimat Pez Púrpura, i a la Rambla de Girona amb un recital d'homenatge a Jorge Luis Borges, la festa continua i s'estén fins el juliol:

1. Dijous 14 de juny, 20:00 hrs, a la llibreria-cafeteria Context: Presentació del llibre de poemes de Laia Llobera i Serra, gran amiga i col·laboradora del Llop Ferotge. Llibre publicat per La Comarcal Edicions i guanyador del XV Premi de Poesia de Alella a Maria Oleart el 2011, serà presentat per l'autora i per Jordi Fornos, Jorge Morales i David Casadellà.

2. Dissabte 16 de juny, 12:30 hrs, Museu d'Art de Girona: Amb motiu del Dia del Visitant, jornada de portes obertes al MDA, i Jorge Morales oferirà l'espectacle La Ruta del Sol, Visita Guiada, itinerari personal per el fons artístic del museu.

3. Dimecres 20 de juny, 19:00 hrs, a la Sala Polivalent del Centre Cultural de la Mercè: Conferència "Borges y el tango", a càrrec del Dr. Jorge Garralda. En el marc de les activitats Univers, aquest any dedicades a la figura i l'obra d'aquest gran escriptor argentí i universal.

4. Dijous 28 de juny, 20:00 hrs, a la Context: HOMENATGE A VÍCTOR JARA: Trobada entre els músics xilens LACOTE que versionen temes de Víctor Jara i Violeta Parra i presenten temes del seu treball discogràfic "Germinando". Acompanyats d'un recital poètic a càrrec de Jorge Morales, amb un repertori de poesia llatinoamericana, amb textos de Pablo Neruda, Julio Cortázar, Mario Santiago, Roberto Bolaño, Pablo de Rokha, Jorge Teillier i altres.

5. Dijous 5 de juliol, 20:00 hrs, a les Bernardes de Salt: NIT POÈTICA A SALT. Reprenent les nostres habituals Nits Poètiques, oferim un recital de poesia, presentant en Salt els nostres darrers titols publicats, com ara "El pez púrpura", poemes de Ramón Palma, "La densitat del repòs de la cendra", de Jordi Fornos, i les famoses "11 raons per no anar a dormir", de l'Eva Bussalleu. Oferim també un espai de micro obert per a l'expressió dels poetes i espontanis que vinguin, a més de comptar amb les actuacions musicals de LACOTE, de RUSÓ SALA, i d'una performance de DANSA a càrrec de la Coral Ríos. També oferirem regals en el nostre habitual sorteig ferotge, gràcies als nostres amics de la Llibreria 22 de Girona, Cinema Truffaut i Llibreria-cafeteria Context.