dissabte, 1 de desembre del 2012

LA DARRERA NIT POÈTICA DEL 2012

Benvolguts amics i companys,

Desprès d'un any molt dur per la Cultura, El Llop Ferotge convoca a tots els amants de les lletres i de la Poesia per al dimecres 5 de desembre, gaudir novament d'una trobada a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona (c/Hospital,6) a les 20:00 h.,  una trobada en la qual els protagonistes seràn la Paraula i la Amistat, per construir tots plegats un espai i una dinámica
plena de calidesa on fer florir els millors versos, tant propis com dels nostres autors favorits, tant en llengua catalana com en castellà, àrab i en la llengüa que quelcom vulgui expressar-se.
Comptarem amb la presència dels poetes del llop, com en Jorge Garralda, David Casadellà, Ramón Palma, Jordi Fornos, Joana Ramos, Ariadna Gómez, etc. i de nous amics com Yairen Jerez i Gloria Santana. També comptarem amb un sorpressa de DANSA amb Ester Puigdemont & Company.

Igualment convidem a tothom que vulgui venir i afegir-se a aquesta veritable festa literària.
 

Celebrem per els nous llibres que enguany hem publicat, com El pez púrpura de'n Ramón Palma Herrera i Los frutos invisibles de Jorge Morales, i escalfarem els motors per donar la benvinguda al darrer títol que publicarem aquest any 2012; NEGRE, SEMPRE NEGRA, d'en David Casadellà, i que presentarem el dia 14 en la Sala La Planeta amb una vetllada inoblidable.

Hi haurà regals de llibres i entrades al cinema, per gentilesa de la LLIBRERIA 22 (C/Hortes,23). Llibreria-cafeteria CONTEXT (Plaça del Pou Rodò, s/n) i del Cinema TRUFFAUT.
 

Us esperem!!!!!!!!!