dissabte, 9 de novembre del 2013

Set activitats ferotges entre el 13 de novembre i el 12 de desembre


Amb molt de plaer us convidem a tots per compartir de les activitats que El llop Ferotge té preparades per aquest mes tant a Barcelona i Girona com Salt i Sabadell:

1. Començarem a Barcelona presentant Todas las cicatrices, poemes del polifacètic poeta portugués Alexandre Nunes de Oliveira, nº 13 de la colecció literària del Llop Ferotge. Aquest acte será el proper dimecres 20 de novembre, a las 20.00 h. en dependències del Consulat General de Portugal (Ronda St Pere 7, 1º4º). Intervendrán el Cónsul de Portugal, sr. Teles da Gama, l'editor del llibre, Jorge Morales, i l'autor ens sorprenderá amb una posada en escena que inclouirá la participació dels músics Ia Pujol i Nahuel Forchini Zaragoza.

 

2. IX Nit de Poesía Eròtica de Can Ninetes. El dijous 14 de novembre a l'espai del Centre Civic Can Ninetes (Carrer de Santa Eugènia 146, Girona), tindrà lloc la IX Nit de Poesía Eròtica que organitza l'estimada Poeta del Desert, Consol Vidal Riera, i en la qual participen poetes del Llop Ferotge i amics deiversos provinents de diferents disciplines.


3. NIT POÈTICA FEROTGE a SALT: Es tracta de la darrera Nit Poètica d'aquest any 2013 a Les Bernardes de Salt (C/Major, 172, CP 17190), i es realitzarà el proper dijous 21 de novembre a les 20:00h. Serà una jornada molt espècial en la qual esperem comptar amb la majoria dels poetes i companys que participen habitualment, i amb l'actuació musical de LaCote i el guitarrista Mauricio Campos. També, i com sempre, oferirem un sorteig de llibres de regal, per gentilesa de la Llibreria 22 i la Llibreria-Cafeteria Context.


4. Negre, Sempre Negra : Espectacle poètic musical que s'oferirà el divendres 22 de novembre a la Context (Plaça del Puo Rodò s/n, Girona) basat en el llibre de poemes homònim, nº11 de la col·lecció literaria del Llop Ferotge, que ha arribat fa poc a la seva segona edició. En paraules del seu autor, David Casadellà:
Per a tots, una altra clau de volta al poemari.
 

5. Recital en el Librerío de La Plata: El dijous 28 de novembre a les 20:00 h, tenim una cita en el Librerío de La Plata,  una gran llibrería especialitzada en Literatura Llatinoamericana que es troba en la ciudat de Sabadell, al carrer St Jaume, 8. (CP 080201). En aquesta ocasió presentarem La noche Oblicua, poemes de Nadine Garralda Hollenberg, nº12 de la nostra col·lecció literaria, amb l'autora, l'editor i autor del pròleg, Jorge Morales, i el rapsoda Jorge Garralda.

 
6. Nou Llibre de Poemes: Pobres fragmentos rotos contra el cielo: És motiu de gran al·legria per al Llop Ferotge anunciar-vos l'inminent aparició d'un nou títol, nº14 de la nostra col·lecció. És tracta de Pobres fragmentos rotos contra el cielo, de Jorge León Gustà. Doctor en Literatura Hispánica, ens ofereix un volum de notables poemes que comptant amb pròleg del poeta i catedràtic José María Micó, i amb il·lustracions de l'Eusebi Vila Desclòs. Serà presentat a la Llibreria 22 el dilluns 9 de desembre, a les 20:00 h.


7. I tanquem el cercle un altre cop amb l'Alexandre Nunes de Oliveira i Todas las cicatrices:A Girona, a l'auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona (c/Hospital,6), el dijous 12 de desembre a les 20:00 h. es presenta l'espectacle poètic-musical basat en els poemes del llibre Todas las cicatrices.