dilluns, 10 de març del 2014

Nit Poètica Solidària amb la PAH



El Llop Ferotge dedica la seva propera NIT POÈTICA per fer un acte de SOLIDARITAT amb els 13 companys de la PAH (Plataforma d'afectats per la Hipoteca) que han estat IMPUTATS PER LA JUSTÍCIA, denunciats pel Banc. No només han desallotjat les famílies que ocupàven el BLOC SALT, no només es nega un sostre i una vida digna a milers de famílies, sino que també es persegueix judicialment, amenaçant amb multes estratosfèriques i penes de presó als qui lluiten per un lloc on viure. Quina mena de democràcia és aquesta, en la qual els grans corruptes, els evasors fiscals, els qui cobren SOBRESOUS amb diners públics, no només no passen un sol dia a la presó, sino que a més la Justicia no té cap mirament amb els més pobres i necessitats. Aquesta societat està cada vegada més boja i volem expressar TOTA LA NOSTRA SOLIDARITAT AMB els companys de la PAH.

PER AIXÒ US CONVIDEM A participar d'una vetllada on la Poesía i la Música més que mai tindràn un sentit solidari, fratern i compromès.

LLOC: Bar-Sala de Concerts LA IMPREMTA (C/Ramon Turrò, 18, Girona)

 INTERVINDRÀN:

AMB POESIA: Jorge Garralda, Elisabet Punset, Consol Vidal, Ramón Palma, Edu Sívori Alt, Joana Ramos Llosa, Marta Afuera Pons, Pau Llosa Cufí, MUCHO PUCHO, Josep Canal, Juanña Santa Varo i Jorge Morales;

AMB MÚSICA: Annaré Anita, PULPO-POP, LaCote &Mauricio Campos, Angel Arias Sánchez i Nenmagem.

També es presentarà la revista UNIVER-SALT on hiha poemes de companys de l Llop Ferotge i on precisament en l'editorial es parla de la PAH i del tema de la vivenda a SALT.

Conduirà l'acte: El llibreter Guillem Terribas.