dissabte, 3 de maig del 2014

Presentant a La Impossible de Barcelona, el nou llibre de Eva Bussalleu

És un plaer convidar-vos a la presentació a Barcelona del nou llibre de relats de l'Eva Bussalleu Receptes per anar al llit al primer crit, nous contes d'humor i erotisme, amb dibuix de portada de Xavi Casadesús, i que tindrà lloc a la Llibreria La Impossible (c/Provença, 232, esquina d'Enric Granados), el proper dimecres 14 de maig, a les 20:00 h.
Sobre aquest nou llibre us podem garantir que: "En aquest segon recull de contes, l’Eva Bussalleu ens torna a endinsar en el seu màgic món a on tot és possible. Tant és quins siguin els escenaris, les èpoques o els personatges. És igual si estem al costat de Guifré el Pilós o amb un senzill company de viatge en un tren nocturn, ningú es pot escapar quan ressona el salvatge crit de la selva que desperta l’èxtasi i el desig sexual, arrasant les nostres pors i vergonyes, trencant les convencions i instal·lant-nos de ple en una voràgine vertiginosa d’històries i aventures, a on el sexe és llibertat i a on el plaer és el premi de viure.
Una literatura escrita i viscuda a flor de pell, com si de sobte aparegués una fada bona que amb la seva vareta màgica, fes realitat tots els somnis més lúbrics i amagats de qualsevol de nosaltres, i on sempre, al final de l’orgasme, ens trobem de nassos davant del mirall amb la nostra ànima despullada."
 
Serà un plaer comptar amb la vostra presencia.