diumenge, 9 de novembre del 2008

a part: arts i estructures

El festival A PART. ARTS I ESTRUCTURES torna enguany el 13 i 14 de novembre de 2008, a les 21 h i a l’Auditori del Centre Cultural la Mercè.

A PART continua, en la seva tercera edició, contribuint a la difusió de propostes artístiques de petit format i caràcter poc convencional a la ciutat de Girona, programant quatre espectàcles (dos per sessió) representatius del panorama experimental, a més d’una instal·lació interactiva i una degustació gastronòmica. El festival s’ha convertit, a més, en un generador de noves idees, doncs bona part del que s’hi podrà veure són creacions específiques. L’entrada és gratuïta.
Més informació...


El dijous 13 de novembre arrenca amb Agustí Fernández i Mutza –concert per a piano expandit–, continuant amb Iatromantis, improvisació musical contemporània a càrrec de Carlos Ruano i Edgar Tarrés. Carles Hac Mor obre la sessió de divendres 14 amb Nihil Obstat (Indisciplina i Caos) –vídeo i poesia fonètica–, que completa Peça número u, performance de dansa, xel·lo i aigua amb Marguerita Bergamo, Juan Carlo Castillo i Leticia Aparicio.

Durant els dos dies del festival s’ubicarà al vestíbul de l’Auditori una instal·lació de Gala Pujol –Misong–, que permet manipular una peça musical i visual a través del moviment. I com ja és habitual, ambdues sessions tindran la figura d’un presentador/a que introduirà cada actuació i orientarà al públic sobre els diferents espais per als que s’ha de desplaçar.