dissabte, 7 de novembre del 2009

a part. arts i estructures núm. 4




El festival A PART. ARTS I ESTRUCTURES torna enguany el 12 i 13 de novembre de 2009, a les 21 h i a l’Auditori del Centre Cultural la Mercè.

A PART es decanta, en la seva quarta edició, per artistes que treballen de forma clara dins l’àmbit de la transgressió, representada pel color vermell com a fil conductor. La programació consta de cinc propostes de diferents disciplines artístiques representatives del panorama experimental –de les quals dues són produccions específiques– i una degustació gastronòmica a càrrec d’Emilie Laline. L’entrada és gratuïta.

La producció audiovisual Hertzercici#1 de Motorheidi obre el festival el dijous 12 de novembre, que continua amb els poemes sonors d’Eduard Escoffet a Scrivete e moltiplicatevi i amb Striptease cardiovascular, microshow poètic a càrrec de la poetessa madrilenya Ajo. La sessió de divendres 13 comença amb Bea Fernández i la peça escènica de dansa Escorzo, i es tanca amb Sí o sí, experiment musical belga de Barbara Van Hoestenberghe i companyia.

2 comentaris:

Emersson pérez ha dit...

Un agrado conocerlos gran obra tienen montada en este blog los conoci en Absenta revista online desde Chile, yo soi columnista en aquella un gusto leerlos .

Llop ha dit...

Hola Emersox,

muchas gracias por tus parabienes! Sí, me parece que el lobo feroz y absenta son primos hermanos muy cercanos y cada encuentro e intercambio, motivo de alegría y celebración. Un abrazo grande hasta Chile y mucha suerte para Absenta!