dilluns, 29 de març del 2010

Abril Ferotge

-->

Des d' El Llop Ferotge, revista d'art i poesia, i coincidint amb l'arribada de la dolça primavera, ens preparem per un mes d'abril intens i actiu. És en el temps de la primavera quan han de començar a florir les nostres iniciatives, els nostres somnis i desitjos. Per això començarem el mes d'abril amb un gran acte de solidaritat amb el poble xilè, afectat fa poc per un gran terratrèmol i tsunami que ha deixat moltes víctimes i milions de damnificats. La cita és el dissabte dia 10, a partir de les 20:00 hrs, en una festa que comptarà amb les actuacions musicals de la ORCHESTRA FIRELUCHE, THE FORREST BAND, URBAN i THE SORDS, a més de l'actuació de DJS i la retransmissió en directe del partit de fútbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid (pantalla gegant).


Però aquí no ens aturarem: Estem col·laborant amb la Magda Parera en l'espectacle Buffet de Poesia pel dimecres 21 d'abril, també a La Mercè, i al dia següent, dijous 22 d'abril, tot just en les vísperes de la tradicional Festa de Sant Jordi, celebrarem al BAR LATERAL la nostra NIT POÈTICA "ESPECIAL SANT JORDI" (la de l'any passat va ser tot un èxit tant de públic com a nivell d'espectacle).

A més, les EDICIONS DEL LLOP FEROTGE, afegiran aquest mes d'abril el segon volum de la seva col·lecció: Estem parlant de la publicació de La casa de las arañas, poemas de Jorge Morales, amb próleg de l'inoblidable Albert Compte. Aquest llibre del director de la nostra revista, és un volum ple de frescura que data de 2002, i que el Llop s'enorgulleix de treure a la llum. La presentació d'aquest llibre, amb disseny de portada i maquetació de Xavi Casadesús, es farà el dijous 29 de abril a la Llibreria 22 de Girona, tot i que estarà al carrer a partir del dia 15.

El mes de maig esperem treure el nº 11 de la nostra revista d'art i poesia, dedicat al tema de l'humor i la ironia, com també el tercer volum de la nostra col·lecció de poesia. Aquest cop serà la MILONGA GITANA, de Nadine Garralda.

Us convidem, doncs, a afegir-vos a aquest ABRIL FEROTGE...!!!!!