dilluns, 19 d’abril del 2010

LA CASA DE LAS ARAÑAS, poemes de Jorge Morales


LA CASA DE LAS ARAÑAS (1999-2002) és el primer poemari que publica el poeta xilè resident a Girona, Jorge Morales, fundador i director de la revista d'art i poesia El Llop Ferotge. Aquest llibre és també el segon volum de la col·lecció de poesia del Llop, desprès de la publicació el darrer mes de desembre, de PECES MENSAJEROS, de l'EDU SÍVORI ALT.

Amb pròleg de l'inoblidable ALBERT COMPTE, Startus, i amb el disseny i la maquetació de Xavi Casadesús, LA CASA DE LAS ARAÑAS constitueix una autèntica joia, i la revelació de Morales, no ja com organitzador, rapsoda o activista cultural,que és la seva faceta més coneguda a Girona, sino com a poeta i creador.
En la que promet ser una gran vetllada a la Llibreria 22, Morales, que recitarà textos d'aquest llibre i d'altres inèdits, estarà acompanyat pel llibreter GUILLEM TERRIBAS i el poeta LLUIS FREIXAS MASCORT, que faràn de presentadors i avaladors.

LA CASA DE LAS ARAÑAS estarà disponible a Girona a partir del dia 22 d'abril, a la Llibreria 22, l'Abacus i a la nova llibreria Context. A Barcelona estarà disponible a les llibrerias Central del Raval, Laie i Documenta a partir del dimarts 27 d'abril.


Presentació : Llibreria 22, dijous 29 d'abril, 20.00 h.

1 comentari:

Jordi Fornos ha dit...

S'ha de llegir a poc a poc. Es nota el pòsit dels anys...