dijous, 14 d’abril del 2011

11 raons per no anar a dormir


Ens complau de convidar-vos a la presentació del setè nº de la col·lecció de literatura del Llop Ferotge: 11 raons per no anar a dormir, contes d'humor i erotisme signats per l'Eva Bussalleu (St. Martí Sapresa, 1980).

Aquest llibre compta amb pròleg de l'escriptor gironí Lluís Muntada i il·lustració de portada de l'artista de La Cellera de Ter, Xevi Vilaró. Son relats plens de frescura i al·legria, com afirma Muntada al pròleg: "en la línia de "Memòries d'una cantant alemanya" (Wilhelmine Schroeder- Devrient), en el to de lubricitat explícita d'un Charles Bukowski, d'un Marquès de Sade, d'un Rabelais o d'un Bocaccio, Eva Bussalleu aposta per una sensualitat explícita, sense tamisos: ni en l'ús del llenguatge, ni en l'arquitectura de l'artefacte narratiu, ni en el nus de l'argument. M'atreviria a precisar que la deliberada pretensió literària de l'autora és la d'immergir als lectors en un irrefutable clima de -diguem-ho així- pansensualitat." 
I conclou Muntada: "Són els primers contes d'aquesta autora. I a favor de la sensualitat i la literatura, no seran els últims. 11 raons per no anar a dormir és un lema i un argument per a la plenitud i el goig".

A Girona farem dues presentacions d'aquest llibre interessant i trencador: La primera el dijous 14 d'abril, a les 20::00 hrs, a la llibreria CONTEXT (Plaça del Pou Rodò, s/n).  I la segona, el proper dilluns 18 d'abril, a les 20:00 hrs, a la LLIBRERIA 22 (Hortes, 22).

En aquests actes intervindràn l'autora, Eva Bussalleu, l'autor del pròleg Lluís Muntada, l'editor Jorge Morales, i també hi haurà sorpresses per als assistents.

Us informem també que aquest llibre estará a la disposició dels lectors a partir del dimecres 13 d'abril, a Barcelona, a les llibreries DOCUMENTA (Cardenal Casañas,4) i CENTRAL DEL RAVAL. I a Girona, el podreu trobar a les esmentades llibreries Context i 22, com així també a l'Abacus.


Moltes gràcies per la vostra recepció,

2 comentaris:

Marc Puertes Puerto ha dit...

Hola! on puc trobar el llibre? a l'fnac no veritat? gràcies

Llop ha dit...

Hola, el pots trobar a Barcelona la Llibreria Central del carrer Mallorca. Son els últims exemplars d'aquest gran llibre!!!!