divendres, 26 d’agost del 2011

Tornen les nits poètiques!

Benvolguts amics i companys,


Després d'una merescuda aturada estiuenca per descansar, després d'haver publicat tres llibres, d'haver fet una gira de presentacions per diversos indrets de Catalunya i després del gran èxit de l'inauguració del nostre carrer Roberto Bolaño Ávalos el passat mes de juny, el Llop Ferotge torna amb felices novetats: A partir del setembre engegarem una nova etapa de les NITS POÈTIQUES!!!!!!
Després de forces anys realitzant aquestes trobades a diferents bars del Barri Vell, sobretot al Lateral, ara ens arrelarem a un nou local: LA IMPREMTA, un espai que torna a obrir després de més de 10 anys tancat, i que és molt més gran, amb capacitat per rebre prop de 150 persones, i que compte amb condicions tècniques de gran qualitat pel que fa al so, la il·luminació i la imatge, amb una gran pantalla gegant rere de l'escenari. Aquestes característiques ens permetran donar un pas endavant en quant a la nostra proposta, ja que des d'ara les Nits Poètiques serviran no només per donar compte del que passa al voltant de la Poesia, sino també del que passa al voltant d'altres expressions artístiques, com ara el
Video, la Dansa i la Música. Pensem que en els darrers anys, la nostra ciutat ha experimentat un creixement en quant a les inquietuds culturals, creixement del qual ens sentim part viva i compromesa, i poder oferir aquest nou espai als creadors i creadores de la nostra ciutat ens omple de satisfacció: Les possibilitats de diàleg, de col·laboració i d'aprenentatge mutu que surgiran d'aquí, són imprevisibles i fructificaran en la mesura que siguem capaços sobretot de donar continuitat a aquestes experiències.
 
Doncs, cordeu-vos bé els cinturons perquè:
 
Les NITS POÈTIQUES tornen el DIJOUS 29 DE SETEMBRE, a partir de les 21:00 hrs. Tots els poetes i amics que volgueu compartir un poema (sigui propi o d'un altre autor) esteu ben convidats. Comptarem amb performance de DANSA de Coral Ríos i Inés
Díaz i amb l'actuació musical de la banda THE NUTS.
El lloc serà, com ja ho deiem, LA IMPREMTA, ubicada al carrer RAMÓN TURRÒ, 18. CP 17005, GIRONA (prop de la rotonda del final de la Devesa, on fan el mercat, i on comença la crta. barcelona).
 
Doncs, us hi esperem a tots i totes, i brindem per la poesia, per l'art i per la petita contribució que poguem arribar a fer des de la nostra trinxera per un nou despertar de la Cultura, la creativitat, l'amistat i la pau. Que l'estiu que encara brilla us il·lumini a tots i totes, ens veiem a LA IMPREMTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!