divendres, 4 de gener del 2013

Primera NIT POÈTICA del 2013

Benvolguts amics i companys,

Estem molt contents de convidar-vos a participar de la primera NIT POÈTICA d'aquest nou any 2013, que realitzarem el dijous 17 de gener, a les 20:30 hrs, a la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt (carrer Major, 133) i amb la qual volem engegar un any de resistència poètica i de treball i compromís i esperança, davant de totes les onades de por i mals presagis que ens envolten arran de la crisis econòmica europea.
Pensem que és el moment en que la Visió i l'Inspiració poètiques puguin generar camins, punts de trobada, esperança, i per això ens agrada encara més començar una serie de Nits Poètiques a la Vila de Salt, ciutat on més concentració d'immigració hi ha de tot Catalunya i Estat Espanyol. La senyal que transmetem, doncs, és ben clara: La poesia ja no serà només un bé de consum per determinades ocasions especials, sino un punt de partida per construir, per conèixer-nos i reconèixer-nos, per escoltar-nos i estimar-nos, per tornar a creure, per tornar a arriscar, per tornar a néixer fins i tot.

Comptarem amb l'actuació musical de l'uruguaià Javier Ciancio acompanyat del guitarrista argentí Horacio Quiroga, que ens oferiran un concert de TANGOS; Comptarem amb una nombrosa participació de poetes de diverses procedències, del Marroc, de Cuba, d'Argentina, de Xile, etc, com també d'autòctons saltencs i gironins, tots units per un esperit lúdic i lúcid de germanor i caliu. També, i com sempre, per gentilesa de la LLIBRERIA 22 i la LLIBRERIA-CAFETERIA CONTEXT, podrem oferir a tots els nostres amics regals de llibres i entrades al cinema.

Us esperem, doncs, a aquesta nova i gran NIT POÈTICA amb la qual el Llop Ferotge torna a udolar un any més.