dimecres, 19 de desembre del 2012

NADAL FEROTGE

Desde El Llop Ferotge hem decidit intervenir en la anomenada "Capanya de Nadal" recomanant a tots els nostres amics i coneguts i amants de la poesia en general, que per Nadal regaleu LLIBRES DE POESIA. I a més, recomanem els que editem nosaltres mateixos! Doncs, si ho fem, és perquè pensem que en una festa com el Nadal, que té un origen còsmic (els vells solsticis!) i religiós (el naixement de Jesús), un llibre de poemes encaixa perfectament dins d'un concepte espiritual, de coneixement i d'autoconexeiment, de ser capaços de posar els punts sobre les íes d'allò que és realment important a la vida.
Si la gent prefereix deixar els seus calers als gran magatzems, comprant productes transnacionals,(de marques que ni tan sols paguen degudament els seus impostos, ja que amb el seu exèrcit d'advocats, sempre troben la manera d'anarse-n de "rosites"), coses que serveixen per l'imatge i no per l'interior, coses d'usar i llençar, i no coses que es quedin ben dins del cor, doncs ho respectem amb tota naturalitat. Només ens atrevim a donar la nostra modesta opinió: CAL CANVIAR ELS NOSTRES HÀBITS DE CONSUM!!! CAL CANVIAR FINS I TOT ELS GUSTOS MAJORITARIS!!!!!
I ara, ens atrevim a recomanar els nostres propis llibres, perquè estem orgullosos de la feina feta i perquè confiem molt i molt en els nostres autors.
Hem publicat ja 11 títols, vine a descobrir-los!!!!
Us desitjem de tot cor BONES FESTES I BON 2013!!!!!