dimarts, 10 de setembre del 2013

Propostes de tardor del Llop Ferotge

Benvolguts companys i companyes,

Amb la tardor, el llop ferotge torna amb les urpes afilades per reprendre les seves activitats literàries,  i amb la flor d'un nou poemari sota el braç:
 
Primerament, és un plaer convidar-vos a la vuitena temporada de les Nits Poètiques -que tirem endavant de manera ininterrompuda desde setembre de 2005- i que actualment fem a la Casa de Cultura de Les Bernardes de Salt (c/Major, 123). La cita és pel proper dijous 26 de setembre a les 20:00 h. i gaudirem d'un recital de poesia amb la participació oberta a tots aquells que vulguin compartir un vers, com també de l'actuació musical del cantautor de Vic Marc Puigdomènech i del duo cubà Trovando Versos.
Com sempre, oferirem al nostre públic un sorteig de llibres de regal i d'entrades al cinema per gentilesa dels nostres amics de la LLIBRERIA 22 de Girona (C/Hortes, 23), del cinema Truffaut i de la Llibreria-Café CONTEXT.
 
Un altre notícia que ens omple de goig és anunciar-vos la publicació d'un nou llibre de poemes, el nº 13 de la nostra col·lecció. Ens referim a "Todas las cicatrices", del polifacètic poeta i artista portugués resident a Girona, Alexandre Nunes de Oliveira, que debuta com a poeta amb aquest llibre escrit entre els anys 2002 i 2012, i que compta amb pròleg del crític d'art i col·laborador del Diari de Girona Eudald Camps, amb il·lustracions de Jaime Rodríguez i Alessio Poggianti.
 Aquest llibre serà presentat el dimecres 25 de setembre a les 20:00 h a la Llibreria 22, amb un acte literari en què participaran l'autor del pròleg i els rapsodes Jorge i Nadine Garralda.
I també pels que vulguin fer-se eco de Xile, el dimecres 18 de setembre a les 22:00 h, i en el marc de les Màgics Rooms del Cafè El Cercle (c/Ciutadans,21), amb els músics xilens Lacote i Mauricio Campos, oferirem un recital de Música i Poesia Xilena, per celebrar els 203 aniversari de la Independència de Xile, i els 40 anys del Cop d'Estat que va enderrocar al President salvador Allende.
 
Com veieu, comencem aquest nou cicle amb empenta i il·lusió. A més, ja són dos els títols de la nostra col·lecció que arriben a una segona edició: "11 raons per no anar a dormir" i "Negre, sempre negra", de l'Eva Bussalleu i de'n David Casadellà, respectivament.
 
Desde la nostra trinxera, us convidem afectuosament  a sumar-vos a aquestes aventures i a deixar-vos emportar per l'esperit del llop ferotge.