dijous, 6 de febrer del 2014

Presentant Setanta-set poemes de Bruno Montané

ESTIMATS AMICS/ ESTIMADOS AMIGOS

El Llop Ferotge presenta una antologia en llengua catalana de la poesia de BRUNO MONTANÉ KREBS, destacat poeta xilè afincat a Barcelona des de 1977. Amic personal de ROBERTO BOLAÑO, va ser a casa seva a Méxic D.F. on es va fundar el moviment Infrarrealista que anys després Bolaño va immortalitzar a la seva novel·la de culte Los detectives salvajes, en la qual Montané inspira el personatge de FELIPE MÜLLER. Autor de diversos textos publicats en format de llibre i revistes tant a Mèxic com a l'Argentina, Xile i Espanya, aquesta edició en català ha estat preparada per l'escriptor i periodista de La Xarxa LLUÍS MATA PALLARÈS, i recull una àmplia selecció de poemes de llibres emblemàtics com El cel dels talps, El maletí de Stevenson i Maps de Butxaca, apart d'un bon grapat de poemes que pertanyen a l'inèdit Fragments d'un petit diccionari.

El llibre compta amb pròleg del mateix Mata, un epíleg del crític uruguaià IGNACIO BAJTER i una il·lustració de portada de l'alemanya MARIA SCHMUTTE.

 
Us convidem als dos actes de presentació que estem organizant a les ciutats de Girona i Barcelona:
 
A GIRONA: Us esperem el dimarts 11 de febrer, a les 20:00 h. a la Llibreria 22 (c/Hortes, 23): Comptarem amb la presència del autor, Bruno Montané; de l'editor, Jorge Morales; del llibreter Guillem Terribas i d'un quart amic encara per confirmar.
 
A BARCELONA: Us esperem el dijous 13 de febrer, a les 20:00 h, a la Llibreria La Impossible (C/Provença, 232): Comptarem amb la presència de l'autor, Bruno Montané; amb el traductor i compilador del llibre, Lluís Mata Pallarès; amb el crític literari Ignacio Echevarría; i amb l'editor, Jorge Morales.
 
Us agraïm per avançat la bona acollida d'aquesta convocatòria i el sumar-vos a l'aventura editorial d' El Llop Ferotge.
 
Rebeu salutacions ben cordials,
 
El Llop Ferotge
(Podeu també seguir-nos en Facebook.)
 
 
******************
 
El Llop Ferotge presenta una antología en lengua catalana de la poesía de BRUNO MONTANÉ KREBS, destacado poeta chileno afincado en Barcelona desde 1977. Amigo personal de ROBERTO BOLAÑO, fue en su casa en México D.F. donde se fundó el movimiento Infrarrealista que años después Bolaño inmortalizara en su novela de culto Los detectives salvajes, en la cual Montané inspira el personaje de FELIPE MÜLLER. Autor de diversos textos publicados en formato de libro y revistas en México, Argentina, Chile y España, esta edición en catalán ha sido preparada por el escritor y periodista de La Xarxa LLUÍS MATA PALLARÈS y recoge una amplia selección de poemas de libros emblemáticos como El cielo de los topos, El maletín de Stevenson y Mapas de Bolsillo, aparte de un buen manojo de poemas pertenecientes al inédito Fragmentos de un pequeño diccionario.
El libro contará con prólogo del mismo Mata, un epílogo del crítico uruguayo IGNACIO BAJTER e ilustración de portada de MARIA SCHMUTTE
Les invitamos a los dos actos de presentación que estamos organizando a las ciudades de Girona y Barcelona:
 
EN GIRONA: Os esperamos el martes 11 de febrero, a les 20:00 hrs. en la Llibreria 22 (c/Hortes, 23): Contaremos con la presencia del autor, Bruno Montané; del editor, Jorge Morales; del librero Guillem Terribas y de un cuarto amigo todavía por confirmar.
 
EN BARCELONA: Os esperamos el jueves 13 de febrero, a les 20:00 hrs. en la Llibreria La Impossible (C/Provença, 232): Contaremos con la presencia del autor, Bruno Montané; con el traductor y compilador del libro, Lluís Mata Pallarès; con el crítico literario Ignacio Echevarría; y con el editor, Jorge Morales.
 
Les agradecemos de antemano por la buena recepción de esta invitación y por sumaros a la aventura editorial del Llop Ferotge.
 
Reciban nuestros cordiales saludos,
 
El Llop Ferotge
(Podéis también seguirnos en Facebook)



2 comentaris:

Teresa ha dit...

Estupendo!!! Qué buenísima noticia.

El Llop Ferotge: Revista d'Art i Poesia ha dit...

Muchas gracias Teresa... :)