divendres, 13 de setembre del 2013

La segona edició de "11 raons per no anar a dormir"


Atenció estimats amics, aquest gran llibre de contes d'humor i erotisme de l'Eva Bussalleu, prologat per l'escriptor Lluís Muntada i amb il·lustració de coberta de l'artista Xevi Vilarò, ja ha arribat a la seva segona edició i el podeu demanar ara mateix a les següents llibreries:

GIRONA: Llibreria 22 (C(Hortes, 23)
                  Llibreria-Cafeteria Context (Plaça del Pou Rodò s/n)

BARCELONA: Llibreria Central del Raval (Elisabets, 6)

BANYOLES: Llibreria l'Altell (Pl. Turers,2)

LA BISBAL DE L'EMPORDÀ: Llibreria La Siglantana (c/Aigueta, 128)

BADALONA: Llibreria Fénix (c/Canonge Baranera, 99).

Son relats plens de frescura i al·legria, com afirma Muntada al pròleg: "en la línia de "Memòries d'una cantant alemanya" (Wilhelmine Schroeder- Devrient), en el to de lubricitat explícita d'un Charles Bukowski, d'un Marquès de Sade, d'un Rabelais o d'un Bocaccio, Eva Bussalleu aposta per una sensualitat explícita, sense tamisos: ni en l'ús del llenguatge, ni en l'arquitectura de l'artefacte narratiu, ni en el nus de l'argument. M'atreviria a precisar que la deliberada pretensió literària de l'autora és la d'immergir als lectors en un irrefutable clima de -diguem-ho així- pansensualitat." 
I conclou Muntada: "Són els primers contes d'aquesta autora. I a favor de la sensualitat i la literatura, no seran els últims. 11 raons per no anar a dormir és un lema i un argument per a la plenitud i el goig".
NO US QUEDEU SENSE EL VOSTRE EXEMPLAR...