dilluns, 7 d’octubre del 2013

Trilero de emociones, el nou poemari de l'Edu Sívori Alt

El dissabte 19 d'octubre a les 18 h, a la botiga de roba "Flammingo" (Plaça Catalunya de Girona) tindrà lloc la presentación de Trilero de emociones, el nou llibre del poeta argentí resident a Girona Edu Sívori Alt. És un llibre molt estimat per l'autor perquè, segons ha declarat, "ha estat engendrat amb el material més important del que pot disposar qualsevol ésser humà si es que es considera com a tal".

 Ha nascut en una taula del Bocafé del carrer del Carme de Girona al costat d'amics omnipresents com Fausto, Wagner, Nietzsche i el mateix amo del café -el Pol- que en converses de matinades matinals i d'insomnis diürns, de caigudes estrepitoses dins d'un forat sense vores (on xafardegen les veïnes del barri), han sabut sostenir amb la terrorífica veritat del Real. És un llibre armat a partir d'un ser animalitzat, desde les seves vísceres i que amb les seves ungles llargues gairebé ha aconseguit esquinçar una mica de pols del més enllà (darrere del mirall d'Alícia).

 Amb aquest material Sívori ha pogut empolsegar les pàgines del llibre d'un trilero que no estafa amb diners sino amb les emocions de les persones. Un trilero de emociones que denuncia l'esclavitud i la comoditat a la qual es troba sotmès l'home.

 Trilero de emociones és la història de persones que han cregut haver "trilado" a molts al llarg de la seva vida però un dia, després de molt temps, descobreixen que sota dels gobelets del triler, no hi ha molla i que els únics "trilados" de la història , van ser ells ...

 Una història reflexada a través dels poemes en un llibre completament artesanal, fet a mà i que es converteix en una de les criatures més simpàtiques de la col·lecció de llibres de l'autor.

Edu Sívori és autor també de Peces Mensajeros, poemari amb el qual es va inaugurar la nostra col·lecció literaria.